Tento web používá cookies, prehliadaním webu súhlasíte s ich použitím. Beriem na vedomie

N.I.K.D.Y.

Aj vy to tak cítite?

N.I.K.D.Y.

Aj vy to tak cítite?

Nedávno som bol s mojimi dobrými kámošmi v Košiciach na jednej party a okrem dobrého pifka, pekných žien sme sa dostali aj k spomienkam. Áno musím povedať, že sme už vo veku keď spomíname.

Tento rok je rok keď chodím po tejto krásnej zemi už 39 rokov:))

Ty vole, 39 rokov. Čo to znamená…s mojími spolužiakmi z vysokej školy sa už poznám 20 rokov,so spolužiakmi zo strednej školy je to už 24 rokov, podnik do ktorého chodíme v Košiciach existuje 20 rokov, máme dve deti jedno má 9 rokov a druhé 7 rokov, s Ľubkou som 17 rokov………nemáte pocit, že tu niečo nesedí?:)

To som už naozaj tak starý?:))) Alebo som starý som len na papieri, ale v hlave sa cítim ako mladý šrot. Veru som ako malý chlapec, cítim sa tak, žijem tak, robím hovadiny ako malý, pijem ako mladý, hrajem sa s deťmi ako malý, Ľubke robím hovadiny ako mladý puberťák a stále si dávam otázku kedy to prestane?:)

Kedy už začnem chodiť v obleku, kúpim si poriadne auto, budeme chodiť na poriadnu dovolenku, ostrihám sa, budem si dávať gel na vlasy, po práci nebudem chodiť doma v teplákoch a budem sa správať konečne zodpovedne?:)))

N.I.K.D.Y.!!!!

Naozaj chcem vždy ostať mladý, keď nie telom tak aspoň mysľou a navždy by som chcel cítiť ten pocit, keď robím jednu somarinu za druhou a nikdy neprestanem takto ŽIŤ:)!!!

A to isté radím aj vám:)) Život je príliš krátky na to, aby sme zostarli:))))

Váš Kochi